Filters

Størrelse

Gem

Bodystockings

Bodystocks er blevet meget populære, både til hverdag som top sammen med et par stramme jeans, eller til fest under kjolen, da den giver en flot silhuet. Hvis du nu tænker, at sådan en bodystock skal  du have fat i, så har AmericanDreams et stort udvalg, så du kan finde lige præcis den body, som passer bedst til dig og din stil.

En af de nye tendenser er blonder. Blonder er feminine og kan bruges både til hverdag og til fest. Her kommer den populære blonde body ind i billede. En blonde body giver lidt ekstra til dit look. Som top til hverdag, giver den et feminint udtryk, samtidigt med, at den er behagelig for dig at bære. Til fest giver det lidt ekstra til den sorte kjole, at blonderne lige kigger frem. Bodystockings med blonder kan bruges ved alle lejligheder, og hos AmericanDreams kan du finde netop den, som passer til dig og din stil.

 Hvis du er i tvivl om, hvad der kunne passe til dig, så vær ikke bange for at tage kontakt til os. Vi har stor erfaring i at vejlede og hjælpe vores kunder. Vores ønsker er altid at hjælpe jer til at finde noget som passer helt perfekt til her. 

Vi sidder altid klar til at hjælpe jer!

Mere
Hjælp?