Filters

Størrelse

Farver

  • White
  • Light Grey
  • Black
  • Light Pink
  • Green
  • Black/White Check
Gem

Vælg farve

Kort nederdel

Viser alle produkter

En kort nederdel er en beklædningsgenstand, som er utrolig sexet og feminin. Du kan spotte den korte nederdel til fest, på gaden, i stuerne og i den grad også på den internationale scene. En kort nederdel er en ikonisk beklædningsgenstand, der altid vil være en del af trenden, og derfor er det et MUST at have et par korte nederdele i dit klædeskab. 

Perfekt til sommeren

En kort nederdel er det ideelle valg til en solrig sommerdag med lækkert vejr og iskolde sommerdrikke. I modsætning til en lang nederdel, har den korte nederdel den store fordel, at den giver dig mulighed for at få en masse sol på dine ben. Desuden vil en kort nederdel også sørge for, at du får en masse luft, når du går op og ned ad de smeltefærdige gågader. Så mangler du bare nogle fede sandaler, og så er du good-to-go. 

Perfekt til vinteren

De korte nederdele er ikke kun en beklædningsgenstand, der kan benyttes i sommerperioderne. Det kan i ligeså høj grad blive dit helt nye yndlings vinter-item. Til vinter har du endelig en mulighed for at bruge dine high-knee boots til din korte nederdel. Yderligere har du også mulighed for at gå med dine yndlingsstrømpebukser, eventuelt med et sødt mønster eller print på. Så mangler du bare nogle handsker, en hue og en jakke eller en vest, og så er du klar til at indtage vinterkulden med et brag. 

Perfekt til en tur i byen

Skal du i byen, og går du efter et forførende outfit? Så kan en kort nederdel være det ideelle valg, da det fremhæver dine kvindelige hofter på en utrolig fin og elegant måde. Hvis du samtidig styler din korte nederdel med et par stiletter eller støvletter, vil dine ben komme til at se ekstra lange og flatterende ud. Med en kort nederdel i klædeskabet, kan du undgå den timelange tøjkrise, som ofte spidser til inden en bytur, hvor man ikke har tid til at bruge flere timer på at finde det helt perfekt outfit.
Uanset hvilken type du er, er vi sikre på, at du kan finde en kort nederdel som passer lige præcis til dig og din smag. 

Til den håbløse romantiker

Hvis du er en håbløs romantiker, kan du måske overveje en nederdel, der har et A-snit. På den måde vil den korte nederdel fremhæve dine kvindelige former. Det er super sexet men samtidig også utrolig elegant, som er balancegangen vi alle elsker og forsøger at sigte efter.

Til den praktiske type

Hvis du er den praktiske type og helst vil have, at dit tøj er behageligt og praktisk, vil en kort nederdel også være lige en sag for dig. Der er ikke noget mere behageligt end en løs nederdel på en dejlig sommerdag. Det er både rigtig nemt, men det ser også bare brand godt ud. Så hvis du vil undgå tøjkrisen, føle dig godt tilpas i dit tøj, og ikke gå på kompromis med det fede outfit, så vil vi anbefale, at du skynder dig at anskaffe dig en (eller flere) korte nederdele.  

Vores signatur-nederdel

Har du ikke prøvet vores signatur-nederdel? Så er det på tide nu. Vores signatur-nederdel er lavet i emitteret ruskind. Vi elsker ruskind fordi det både ser utrolig feminint og råt ud på samme tid, og desuden er det flatterende på næsten alle kropsfaconer.
Yderligere er ruskind helt vildt modstandsdygtig overfor skidt, og materialet har en overraskende god evne til at absorbere væsker op. Det er derfor det sikre valg, hvis du er typen, der har en tendens til at spilde på dig selv. Vores signatur korte nederdel har et bånd, du bruger til at stramme nederdelen ind med. Dette er super flatterende, da den fine detalje fremhæver din feminine talje.

Der findes uendeligt mange forskellige korte nederdele, så du skal bestemt ikke føle dig begrænset i forhold til styling. Har du brug for en kort nederdel til at have på til en speciel fest, en middag med kollegerne eller til en flyrejse? Anledningen er underordnet, spørgsmålet er blot, hvor mange korte nederdele du skal købe denne gang, og i hvilke farver? Tilbage er der kun at ønske dig en rigtig god shopping.

Forkæl dig selv – vi sørger for resten

Vores lynhurtige pakketeam vil efter ordremodtagelsen sørger for at pakke din ordre med det samme, hvorfor vi kan bryste os af 1-3 dages leveringstid.
Som kunde hos Americandreams har du altid 14 dages fuldreturret, hvis du fortryder dit køb eller ønsker at returnere din vare til en anden størrelse.

Har du nogle spørgsmål eller forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os på mail kundeservice@americandreams.dk, som vi vil besvare inden for 24 timer eller på telefonen +45 51 26 35 41 mandag til fredag i tidsrummet 11-13. 

 

Mere
Hjælp?