Filters

Størrelse

Farver

  • White
  • Black
  • Pink
  • Yellow
  • Red
  • Light Pink
  • Mint
Gem

Vælg farve

Blonde Top

En blonde top er på mange måder en perfekt top til SÅ mange ting. Du kan have den på om vinteren, om sommeren, til en fin middag, og til hverdag. Der er simpelthen ingen grænser for, hvornår du kan bære din blonde top. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Blonde toppe fås i rigtig mange forskellige farver og former. Off shoulder, langærmet, kortærmet. Det afhænger blot af, hvad der passer lige ind i din garderobe.

 

Den flotte blonde top kan både spottes på den røde løber og på gaden derhjemme. Den er ultra populær, og så kan den bæres af alle aldre, både børn, unge og ældre kvinder. Det er nok heller ikke helt løgn når man siger, at stort set alle kvinder har en eller anden form for en blonde top hængende hjemme i klædeskabet. På samme måde synes vi bestemt heller ikke, at man kan have for mange blonde toppe. Det er uden tvivl en skrøne! Vi er også sikre på, at dit klædeskab ikke kommer til at klage, hvis det begynder at bugne med flotte blonde toppe.

 

Det er bestemt heller ikke en dårlig ting, at en blonde top går perfekt til stort set det meste. Det er uanset om du har brug for en top til din sprudlende paillet nederdel, til dine fine sorte bukser, eller til dine slidte og aflagte jeans. Den komplimenterer alt, og kan få selv dine mest slidte underdele til at skinne igennem på dansegulvet, på gaden eller bare derhjemme i sofaen. Vink farvel til tøjkriser, for din blonde top vil altid komme til din undsætning, så længe du behandler den ordentligt. Og når det kommer til behandling af din blonde top, skal du selvfølgelig være opmærksom på, at nogle af produkterne kræver skånevask og eventuelt yderligere speciel behandling, for at kvaliteten forbliver god.

Vi lover desuden også at holde det for os selv, hvis du smugler mere end bare en enkelt blonde top med i købet!

 

Mere
Hjælp?