Filters

Størrelse

Farver

  • Light Grey
  • Black
  • Light Pink
  • Taupe
  • Golden
Gem

Vælg farve

Kjoler med åben ryg

Backless kjoler er blevet utrolig populære og in gennem de sidste fem år, og den trend følger vi naturligvis også hos AmericanDreams. Vi gør meget for, at vores sortiment af kjoler følger nutidens trend, således at du kan blive inspireret til din næste kjole med bar ryg.

Blandt vores sortiment finder du et stort udvalg af forskellige kjoler med bar ryg, og det gælder både farver og former på kjolerne, således at der er nogle for enhver smag. Fælles for alle kjolerne er, at de er af en super høj kvalitet, og alle til fornuftige priser.

Der findes utroligt mange forskellige slags kjoler, og vi gør et stort arbejde ud af, at kunne udbyde så mange forskellige kjoler som muligt både når det kommer til farver, former og kategorier. En af vores mere festlige kategorier indenfor kjoler er uden tvivl vores kjoler med åben ryg. At have åben ryg giver et rigtig fint touch til outfittet, og detaljen kan peppe selv den mest almindelige kjole op og gøre den super festlig og fin. Vores kjoler med bar ryg kan derfor med fordel bruges til særlige begivenheder som eksempelvis nytår eller gallaarangementer. 

Du kan selvfølgelig få vores kjoler med åben ryg i forskellige farver og designs. Du kan vælge mellem en ganske almindelig sort kjole til hverdagsbrug eller en mere sprudlende kjole med glitter og pallietter.

 

 

Mere
Hjælp?