Filters

Størrelse

Farver

  • White
  • Light Grey
  • Black
  • Rose
  • Pink
  • Red
  • Light Pink
  • Red
  • Nude
Gem

Jumpsuits

Hvis du endnu ikke ejer en jumpsuit, er det på tide. Jumpsuiten/playsuits kan i de fleste tilfælde redde enhver mode krise. Jumpsuiten passer perfekt til fint brug, men også til hverdagsbrug. Med vores brede udvalg vil du med sikkerhed finde en, som passer til din personlige stil. 

Jumpsuiten er et godt alternativ hvis du ikke vil have en kjole på, men stadig noget sammenhængen. En jumpsuit har som regel lange ben, hvor en playsuit har korte ben, den kan derfor være lidt mere vovet.

Som ordet også fortæller, så er en jumpsuit et stykke tøj, du nemt kan hoppe i. Jumpsuiten er de seneste par år blevet hver kvindes eje, og passer godt til mange lejligheder.

Når man browser gennem nettet, vil man måske opdage, at der er flere forskellige betegnelser for den samme type tøj. Men faktisk kan man sige, at en jumpsuit som oftest har lange ben, hvor en playsuit er en buksedragt med shorts - altså med korte ben.

En jumpsuit gør sig altså rigtig fint til dagligt brug, også om vinteren. En jumpsuit kan pifte dit kontorlook op, og kan styles med de fleste typer sko. Du kan have de høje stiletter på, eller køre det mere casual look med et par fede sneaks.

Hopper du derimod i en playsuit med korte ben, så egner denne dragt sig bedre til de lune sommeraftener eller ture på stranden. Du kan få sol på dine ben, uden at skulle bekymre dig om bluser der kryber op.

Et one-piece er super behageligt at have på, hvad end det er på jobbet, i byen eller derhjemme i sofaen. Den vækker opsyn, samtidig med at den passer til de fleste kropstyper. Derfor kan du trygt trække i en one-piece jumpsuit, hvis du skal have et fedt outfit på, som du også føler dig tilpas i – også selvom du bare ligger derhjemme og daser.

En jumpsuit med lange ben og ærmer, er et oplagt must-have til de kolde vintermåneder. Vil du gerne se smart ud, men stadig holde varmen, så er en jumpsuit nemlig en rigtig god løsning, fordi varmen cirkulerer nemmere i et one-piece, end den gør i et almindeligt outfit i flere dele.

Forestil dig din barndom, hvor din flyverdragt sørgede for at ingen kulde, vind eller sne gjorde dig kold. Jo færre åbninger i tøjet gør nemlig, at varmen holdes inde og du holder sig varm. Det samme gælder derfor en jumpsuit, som er den perfekte løsning til et eksklusivt arbejdslook til de kolde eftermiddage på kontoret.

Jumsuiten er din garderobes svar på den evige single, som ikke har brug for partner eller bekræftelse. En jumpsuit skal nemlig ikke matches op med andre items i din garderobe, og du sparer derfor en masse tid hver morgen på at finde tøj der passer sammen.

Mere
Hjælp?