Filters

Størrelse

Farver

  • White
  • Army Green
  • Red
  • Taupe
Gem

Vælg farve

Bikerjakker

Før i tiden var bikerjakker, som man også kan høre lidt på ordet, noget man udelukkende havde på når man var ude og køre på motorcykel. Og så var det stort set også kun mænd der dyrkede, at have bikerjakker på. Det har heldigvis ændret sig med tiden, og nu er bikerjakker blevet allemandseje. Det er især blevet rigtig populært og moderne at gå rundt i bikerjakke de seneste par år, og det er virkelig fedt. For bikerjakken er nemlig den perfekte blanding af rå og lækker, så det er på ingen måde underligt, at en bikerjakke efterhånden er blevet et must have i samtlige kvinders garderober.

 

Vi er overlykkelige over, at bikerjakker er blevet moderne. Derfor har du selvfølgelig også mulighed for at købe nogle forskellige typer bikerjakker hos americandreams.dk uanset om du er til læder, skind eller suede. Måske har du lyst til at få fingrene i en rød suede jakke fra Pieces, eller en brun suede fra Y.A.S eller måske bare en helt ordinær sort læderjakke fra Neo Noir? Du kan nemlig også vælge mellem en række forskellige stilrene mærker, såsom Y.A.S, Neo Noir og Glamorous.

 

Forskelligt stof kræver også typisk forskellig pleje, hvilket du især bør være opmærksom på ved køb af jakker. Vi er selvfølgelig kun interesseret i, at du kan have dine ting så længe som muligt. Så er du rigtig god ved din jakke, skal du ikke være i tvivl om, at du kan have den meget længe.

 

Bikerjakken er perfekt som både sommerjakke og overgangsjakke. Som bekendt er det vigtigt at have en god overgangsjakke, fordi det hverken er særligt godt at gå rundt i en for kold jakke eller en for varm en. Og så går bikerjakke til så meget du har lyst til den skal. Vi udbyder et par forskellige farver, som især passer perfekt til efterårsfarverne. En rød jakke er for eksempel både super rå og stilren, mens vores sorte jakker, ligesom alt andet sort beklædning, går til alt hvad hjertet begærer.

 

Der er ingen grænser for hvad du kan sammensætte vores flotte bikerjakker med, og derfor kan vi heller ikke se nogen god grund til hvorfor du IKKE skulle købe dig en lækker bikerjakke fra americandreams.dk. Det vil være en beslutning, du næppe vil fortryde!

Mere
Hjælp?