10 sommerkjoler til dig!

Sommeren er meget snart over os! Det betyder selvfølgelig, at de varme jeans langt om længe skal skiftes ud med noget mere let og luftigt. 

Derfor har vi samlet 10 gode bud på sommerkjoler, som hver især vil passe perfekt til de kommende sommerdage.

Du er nok allerede stødt på mærket Neo Noir, som de seneste par år virkelig har fundet sig til rette i vores garderober. 
Neo Noir er uden tvivl den perfekte kombination af enkel og feminin - og derfor har vi selvfølgelig en række flotte sommerkjoler, som vil pynte i samtlige klædeskabe.

Hvis du er mere til de enkelte designs, så er Losa Kjole Lyseblå et godt bud til dig. Den oser af Neo Noir, fordi den netop både har sin enkelthed men samtidig også har flotte detaljer.

Den bedste årstid at gå med sprudlende farver er selvfølgelig sommer, derfor kan du også få fat i den smukkeste Rilla Printed Dress, som med sin røde farve vil bringe den flotteste kulør frem til hver en tid.

Udover de smukkeste designs fra Neo Noir, har vi også et stort udvalg af smukke kjoler fra Glamorous, som er til dig, der sætter stor pris på flotte detaljer.

Den ultimative sommerkjole er uden tvivl den smukke Tie Shoulder Dress fra Glamorous, som har den fineste detalje ved skulderne, perfekt til de lange sommeraftener.

Allegra Dress er den perfekte kjole til dig, som går op i detaljer. Den er super fin som både almindelig sommerkjole og som studenterkjole.

Vi har sagt det mange gange, og nu siger vi det igen - den sorte kjole er tidsløs og den kan bruges hver dag. Et godt bud på den fineste sorte sommerkjole er selvfølgelig Fina Kjole Sort fra Neo Noir, som kan bruges til lige det man har lyst til.

Vi er opsatte på at have det bedste udvalg af smukke kjoler, derfor har vi også et stort udvalg af kjoler fra vores eget design. De smukke hvide kjoler fremhæver en flot sommerkulør, og så kan de bruges både til hverdag og til fine arrangementer. Du kan blandt andet på fingrene i Summer Stories Dress, som er virkelig fin og enkel. Den mere detaljerede kjole er Always Yours Blonde Kjole Hvid fra Americandreams, som er en af tidens smukkeste blondekjoler - perfekt til en strandtur, en fest eller en bytur.

Det er ikke en helt rigtig sommer uden den alsidige tubekjole. Extra Pretty Tube Dress er enkel, feminin og så kan du bruge den til hvad du vil - og så kan du få den i både sort, nude og hvid.

Et af årets mest populære designs er god til hverdag såvel som til fest, nemlig den elegante Pure Love Dress. Den smukke kjole fås i forskellige farver, så den passer ind til enhver garderobe!

Produkter i dette indlæg

Hjælp?