Nyheder Udsalg Tøj Toppe & T-shirts Kjoler Jumpsuits
Forårsnyheder
Paja Skirt Light...
300 DKK 599 DKK
Celina Crossover...
250 DKK 499 DKK
Fikka Dress Small...
300 DKK 599 DKK
Viksa Vest...
275 DKK 549 DKK
Crossover Bag...
225 DKK 449 DKK
Nara Dress...
350 DKK 699 DKK
Crossover Celina...
275 DKK 549 DKK
Fikka Dress Black...
300 DKK 599 DKK
April Skirt Red...
250 DKK 499 DKK
Nala Skirt Small...
250 DKK 499 DKK
Nanna Dress Light...
400 DKK 799 DKK
Nala Skirt Viscose...
250 DKK 499 DKK
Nala Skirt Viscose...
250 DKK 499 DKK
Ova Blouse Navy
250 DKK 499 DKK
Fikka Dress Red...
300 DKK 599 DKK
Fikka Dress...
300 DKK 599 DKK
Celina Crossover...
250 DKK 499 DKK
Camila Bum Bag Rose
250 DKK 499 DKK
Fikka Dress Romantic
300 DKK 599 DKK
Nala Skirt Red...
250 DKK 499 DKK
April Skirt...
250 DKK 499 DKK
Lipe Dress Red...
350 DKK 699 DKK
Sigga Jacket Grey...
450 DKK 899 DKK
Nyhed!
Lou Faux Fur Slippers

Om Americandreams

Americandreams er en international fast fashion online-destination! Vi tilbyder tøj, sko og accessories til unge mænd og kvinder online verden over. Vi startede i 2012 og har siden hen haft hurtig vækst. Vores mål er altid at tilbyde nyeste trends på markedet samt de hotteste mærker. Hos Americandreams kan du finde nøje udvalgte mærker heriblandt Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Neo Noir, Love Moschino, Fatalish og Glamorous. Du må ej glemme at tjekke vores eget mærke Americandreams ud. Vi laver alt lige fra læder bukser med biker-detaljer til faux fur jakker, som ligner ægte pels! Vores ide er, at lave uægte pelse lige så varme som ægte, samt lave dem i så lækker kvalitet, at de ser ægte ud. Er du enig med os? Faux fur is the new black!

Derudover ønsker vi at yde den bedste service overfor alle vores kunder - vidste du forresten, at du kan chatte med os næsten alle dage fra 8-22? Hvis du har brug for et fashion advice eller blot har et spørgsmål om størrelsen sidder vi klar til at hjælpe dig. Har du et hurtigt spørgsmål til et produkt, vi har postet på Instagram, kan du lynhurtigt smide en kommentar til billedet - så forsøger vi at svarer hurtigst muligt!

Har du husket at følge @americandreamsdk på Instagram? Følg os og bliv opdateret med nyheder hver dag i dit news-feed! Derudover kan du også deltage i Americandreams' giveaways, hvor du kan vinde lækre styles samt gavekort. Bliv inspireret af andre kunder i Americandreams tøj samt hvordan vores bloggere sætter tøjet sammen. #americandreamsdk og @americandreamsdk dine billeder så vi kan se dig! Måske re-poster vi dit billede og tagger dit på vores profil? #ShoutOut.

Hos Americandreams.dk finder du et af danmarks største udvalg af moderigtigt tøj. Har du set vores mange forskellige kategorier? Vi har alt lige fra festkjoler til jumpsuits. Vores unikke udvalg af jumpsuits indeholder flotte playsuits og jumpsuits med både korte og lange ben. Vælg også hvilke detaljer du bedst kan lide - pallietter, glitter, blonder, blomster eller noget helt 5.? Vi garanterer, at du vil finde noget, som falder i din smag. 

Læs mere
@AMERICANDREAMSCOM
Tag us to be featured on our instagram

Shop our Instagram

Shopping made easy! Click photos below to shop the look instantly.

@americandreamsdk

show us what you are loving
click here to upload your photo
  • Shop
  • Shop
  • Shop
  • Shop
  • Shop
  • Shop
  • Shop
  • Shop
  • Shop
  • Shop
Hjælp?